Betontrappen voor Meelpakhuis Leiden

Betontrap geleverd voor het Meelpakhuis in Leiden

MBS Specials

MBS Specials heeft in de Gemeente Leiden recentelijk samengewerkt aan een project in het historische meelpakhuis. Dit meelpakhuis, oorspronkelijk gebouwd in 1937, markeert een belangrijk moment in de vroege ontwikkeling van gewapende betonconstructies in Nederland, zowel qua architectuur als materiaalgebruik. Onze rol in dit project was het produceren en installeren van  prefab betontrappen voor Van der Wiel Bouw B.V. in Noordwijk.

MBS Specials produceert een breed scala aan betontrappen, zowel maatwerk als standaardtrappen. Voor het creatief ontwerpen, construeren, tot in detail uittekenen, produceren en op de bouwplaats leveren van alle soorten betontrappen ben je bij ons aan het juiste adres. Naast betontrappen levert MBS Specials prefab bloktreden, stapeltreden, bordessen, balkon- en galerijplaten, kolommen en bruggen en diverse andere prefab betonelementen.
​​​​​​​
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. Bel 035 588 18 88 of e-mail naar  info@mbsspecials.nl.

Contact

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op