Hoogbouw Ervaring & Oplossingen | MBS Groep

+20

jaar ervaring

ruwbouw zonder zorgen

Hoog bouwen?
​​​​​​​Onze specialiteit!

Uw bouwteampartner die staat voor samen slim bouwen

De MBS Groep is specialist in het produceren van prefab beton voor hoogbouwprojecten. Door onze jarenlange ervaring in hoogbouwprojecten weten wij welke bouwoplossing past bij welk project.

Onze expertise

MBS heeft door zijn veelzijdigheid kennis van alle benodigde betoncasco onderdelen. Door alles in eigen hand te hebben ontzorgen we u, indien gewenst, van engineering tot en met montage. We produceren alle onderdelen zelf waardoor onze innovatieve oplossingen leiden tot een korte bouwtijd. Het bouwen in prefab zorgt daarnaast voor weinig overlast voor de omgeving en een veilige bouwplaats.

Onze oplossingen

De MBS Groep heeft een breed scala oplossingen voor gestapelde woningbouw projecten. Wij leveren prefab hoogbouwoplossingen voor onder andere:

  • Sociale huurappartementen

  • Koopappartementen

  • Studentenwoningen

  • Hotels

Ontdek meer

​​​​​​​Onze voordelen

Snelheid: door onze expertise komen wij van ontwerp tot montage op een zeer korte bouwtijd. Deze snelheid zorgt tevens voor weinig overlast voor de buurt en lage bouwkosten.

Duurzaam: door onze strategisch gekozen productielocaties in de randstad en optimalisaties in ons betonmengsel komen wij tot zeer lage MKI-waarden.

Ontzorgen: het hebben van eigen productielocaties voor zowel de constructieve als ook de zichtelementen zorgt voor een extra efficiënt bouwproces en slechts 1 aanspreekpartner voor het gehele prefab ruwbouwcasco.

MBS is uw one stop shop.

Onze trots

Realisaties

Hoogbouw Woontorens Postjesweg Amsterdam

Hoogbouw Woontoren Stepstone Amsterdam

Hoogbouw Sliedrecht Wilhelminakwartier

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op