MBS Groep - Uw Partner Voor Utiliteitsbouw Projecten

Utiliteitsbouw

Neem contact op

Utiliteitsbouw

De ideale partner voor uw utiliteitsproject

De MBS Groep is een toonaangevende speler in de utiliteitsbouw. Door de brede diversiteit binnen de MBS Groep hebben wij door de jaren heen veel verschillende utiliteitsprojecten gebouwd.

breed scala aan mogelijkheden

Onze oplossingen

De MBS Groep heeft in de afgelopen jaren op veel utiliteitsprojecten zijn steentje bijgedragen. Zowel het leveren van de prefab betonelementen als ook het volledig ontzorgen van de realisatie van het prefab ruwbouwcasco is aan MBS besteed. Wij leveren deze prefab betoncasco’s voor onder andere: ziekenhuizen, scholen, kantoren, datacenters, stadhuizen, universiteiten en musea.

Ontdek Meer

9.0

Onze gemiddelde ​​​​​​​klantenbeoordeling!

we bewaken uw planning

Onze voordelen

Kostenbesparing: door onze expertise en efficiëntie kunnen we u kosten en bouwtijd besparen.

Duurzaam: onze 14-001 certificering onderstreept onze duurzaamheidsambities. Aan gebouwen met BREEAM eisen kunnen wij als MBS ook voldoen.

Veelzijdig: door onze brede kennis en ervaring in de utiliteitsbouw kunnen wij al in een vroeg stadium meedenken met het ontwerp van het gebouw en slimme en kostenbesparende keuzes maken.

Veiligheid: MBS is in het bezit van een SCL-certificering (veiligheidsladder 2), die staat voor een hoog veiligheidsbewustzijn tijdens het bouwproces.

Afhankelijk van de gemaakte afspraken verwachten wij van de opdrachtgever in het voortraject een minimale inspanning. Het aandeel van de opdrachtgever ligt met name bij de coördinatie en de controle van het tekenwerk.

Ontdek Meer

Onze trots

Realisaties

MBS Utiliteitsbouw Hotel Breeze Amsterdam

MBS Utiliteitsbouw Hotel Ibis Styles Rotterdam

Duidelijke afspraken, professionele aanpak

Onze expertise

Jarenlange ervaring in het efficiënter maken van processen hebben erin geresulteerd dat wij graag kartrekker zijn in het realiseren van uw prefab betoncasco voor de utiliteit. Of het nu gaat om innovatieve productieoplossingen of innovaties om bijvoorbeeld de veiligheid op de bouw te verbeteren, MBS is uw gesprekspartner.

Ontdek Meer

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op