Over Ons

Over Ons

De MBS Groep

De MBS Groep is een toonaangevende speler in de prefab betonbouw. We leveren een breed scala aan prefab betonelementen voor woningbouw, hoogbouw, utiliteitsbouw, op maat gemaakte specials en infra- en agriprojecten. Met onze expertise en ervaring helpen wij u om uw bouwproject sneller, efficiënter en duurzamer te realiseren.

De MBS Groep heeft jarenlange ervaring in de prefab betonbouw. We zijn een van de weinige bedrijven die het totaalconcept levert, van engineering tot montage. Dit betekent dat wij u het hele bouwproces uit handen kunnen nemen, van het ontwerp tot aan de oplevering.

Ontdek meer

De historie

1 januari 2000; Eric van Schaik en Wim van Looijengoed nemen activiteiten van toenmalige werkgever over

8 werkmaatschappijen samengevoegd tot de MBS Groep.

2020; 20-jarig bestaan met introductie nieuwe huisstijl en logo.

1 januari 2022; nieuwe directie.

Algemeen directeur: Michel Uildriks.

Commercieel directeur: Geert Nieuwenhuis.

Financieel directeur: Peter Seegers.

Eric van Schaik neemt plaats in Raad van Commissarissen.

De organisatie

De MBS groep biedt een breed scala aan oplossingen voor uiteenlopende behoeften. Wij zijn gespecialiseerd in woningbouw, hoogbouw, utiliteitsbouw, speciale producten en betonelementen voor de agri- en infrasector. Onze vier productielocaties bevinden zich in Alphen aan den Rijn, Soest, Emmen en Wielsbeke (B). De MBS Groep telt circa 300 medewerkers. Wij produceren een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige prefab betonproducten. Dit varieert van betontrappen en keerwanden tot complete prefab casco's voor de woningbouw, hoogbouw en utiliteitsbouw.
​​​​​​​
De MBS Groep is een sterk groeiende en innovatieve organisatie die (prefab) betonoplossingen biedt. Wat ons uniek maakt is dat wij niet alleen bouwers zijn maar ook engineers en constructeurs. We denken graag mee met de klant en hebben voor elke situatie een passende oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

Onze expertise:

Wij bedienen een brede markt en kunnen snel producten leveren die volledig aan uw wensen voldoen. Wij helpen u graag verder wanneer u op zoek bent naar putten, waterberging, betontrappen en keerwanden of een compleet prefab casco voor de woning- of utiliteitsbouw. Met onze drie eigen productielocaties kunnen we flexibiliteitsnelle levertijden en een scherpe prijs garanderen.

Missie

De MBS Groep is dé specialist in het ontwikkelen, produceren en implementeren van duurzame prefab betoncasco’s voor hoogbouw, woningbouw, utiliteitsbouw en op maat gemaakte specials.

Visie

De MBS Groep is een strategische partner die de gehele bouwketen voorziet van optimale prefab betoncasco’s, waarmee op de
meest efficiënte manier de bouw van woningen wordt versneld.

Kernwaarden

Samenwerking

Wij geloven in de kracht van samenwerking, binnen én buiten onze organisatie. Wanneer nodig betrekken we externe specialisten bij een project. Iedereen draagt vanuit zijn eigen perspectief en deskundigheid bij aan een optimale oplossing.

Ontzorgen

Wij ontzorgen de klant volledig door oplossingen te bieden die precies aan de vraag voldoen, binnen planning en budget.

Gedrevenheid

Ons team van gedreven, enthousiaste en vakkundige medewerkers ontzorgen onze klanten door oplossingen te bieden die passen bij de vraag. Dit doen we binnen de afgesproken planning en het vastgestelde budget. We zijn vastberaden onze klanten optimaal te bedienen, van het eerste contact tot aan de oplevering.

Innovatie

Product- en procesinnovatie is een must om de ambities van onze klanten te realiseren en de toekomst van onze onderneming te verzekeren. Wij volgen de nieuwe ontwikkelingen  nauwgezet en bevorderen innovatieve en uitdagende projecten om te realiseren.

Duurzaam

Prefab beton beschikt over specifieke eigenschappen, waardoor duurzaam bouwen bijna vanzelfsprekend is. Denk hierbij aan de lange levensduur, besparing op energieverbruik
en de beperking van afvalstoffen tijdens en na
gebruik. Binnen de MBS Groep is hiervoor een werkgroep actief: De Groene Vaart.

Kiest u voor samenwerken met MBS, dan kiest u voor:

Een totaalleverancier met een breed assortiment;

Flexibiliteit, snelle levertijden en een scherpe prijs;

Een partner die u volledig ontzorgt;

Het breedste aanbod in prefab beton;

Een kennispartner in (prefab) beton met bouwkundige adviseurs, engineers en constructeurs;

Samenwerken met de specialisten in (prefab) beton;

Een specialist in het LEAN plannen, coördineren, produceren en uitvoeren van alle aspecten van de betonnen ruwbouw;

Een preferred supplier die dikwijls al vroeg betrokken is in het overleg tussen opdrachtgever, engineering, constructeurs, de productielocatie en de montage. Ketensamenwerking bevordert een snel en foutloos bouwproces.

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op