Agri Infra: MBS Beton

Prefab betonelementen
​​​​​​​voor de infra- en agrisector

9.0

Onze gemiddelde
​​​​​​​klantenbeoordeling!

MBS beton

Waarom kies je het beste voor ons? 

Altijd vrijblijvend advies van een expert

Je krijgt altijd eerlijk en vrijblijvend advies van een echte expert.
Dat kan op afstand, maar we komen ook graag naar je toe!

Snelle en flexibele levering

Dankzij een gestroomlijnd productieproces kunnen wij razendsnel leveren, waar en wanneer je maar wilt!

Maatwerk? Van harte welkom!

Maatwerk lastig? Niet bij ons! Dankzij eigen productie kunnen we je gewenste producten snel en voordelig leveren!

Neem contact op

MBS beton

Wij produceren diverse prefab betonproducten

MBS Beton is gespecialiseerd in het toepassen van keerwanden en andere prefab betonproducten binnen de infra- en agrarische sector. Van keerwanden voor het opvangen van hoogteverschil tot aan het realiseren van sleufsilo’s voor de opslag van maïs, gras en bijproducten. 

MBS Beton is onderdeel van de MBS Groep. Onze productielocaties bevinden zich in Alphen aan den Rijn, Emmen, Soest en Wielsbeke (B). Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en adviseurs die met jou meedenken. Een eerlijk en passend advies in het voortraject in combinatie met het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product is waar wij bij MBS Beton voor staan.

Projecten

Autoriteit op het gebied
​​​​​​​van betonproducten

MBS Beton is al ruim 20 jaar een toonaangevende speler op het gebied van betonproducten. Met onze ruime ervaring en kennis helpen we je om jouw project tot een succes te maken. Uit de meer dan 10.000 projecten die wij de afgelopen 20 jaar hebben uitgevoerd, zijn vele mooie samenwerkingen ontstaan en hebben we prachtige resultaten gerealiseerd. Lees hier meer over de opdrachten die wij hebben uitgevoerd en laat je inspireren voor jouw eigen project!

Ontdek Meer

Mbs Beton

Over ons

MBS Beton is een familiebedrijf. Opgericht in 2000 door Eric van Schaik en zijn zwager Wim van Looijengoed. Een familiebedrijf met de kernwaarden: ondernemend, betrouwbaar en trots. Maar ook innovatief, duurzaam en gericht op kwaliteit. Hier wordt door onze medewerkers iedere dag aan gewerkt. Samen met de opdrachtgever werken we aan prachtige projecten in heel Nederland.

Lees verder

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op