Wie we zijn

De MBS Groep


De MBS Groep is een toonaangevende speler in de prefab betonbouw. Wij leveren een breed scala aan prefab betonelementen voor woningbouw, hoogbouw, utiliteitsbouw, agri en infraprojecten en op maat gemaakte specials. Met onze expertise en ervaring helpen wij u om uw bouwproject sneller, efficiënter en duurzamer te realiseren.
​​​​​​​

Onze expertise

De MBS Groep heeft jarenlange ervaring in de prefab betonbouw. Wij zijn een bedrijf die een totaalconcept kan leveren, van engineering tot montage. Dit betekent dat wij u het hele bouwproces uit handen kunnen nemen, van het ontwerp tot aan de montage.

WONINGBOUW

HOOGBOUW

UTILITEITSBOUW

SPECIALS

AGRI INFRA

Met onze eigen productielocaties kunnen we flexibiliteit, snelle levertijden en een scherpe prijs garanderen. Door onze jarenlange ervaring durven we onszelf specialist te noemen in het LEAN plannen, coördineren, produceren en uitvoeren van alle aspecten van de betonnen ruwbouw. MBS is dikwijls als preferred supplier al vroeg betrokken in het overleg tussen opdrachtgever, engineering, constructeurs, de productielocatie en de montage. Ketensamenwerking bevordert een snel en foutloos bouwproces.

Benieuwd naar onze projecten?
​​​​​​​
Neem een kijkje op onze realisaties pagina!

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op