Onze Productielocaties

Productielocaties

MBS Alphen aan den Rijn

MBS Alphen aan den Rijn (productielocatie van de MBS Groep uit Soest) produceert aan de Bedrijfsweg 23 te Alphen aan den Rijn een breed scala aan betonproducten. In 2023 is deze nieuwe fabriek volledig in gebruik genomen. Met de flexibele indeling van de nieuwe fabriek en een team van vakkundige betonspecialisten is ieder betonproduct snel leverbaar en is maatwerk geen probleem. Het teken- en rekenwerk vindt op het hoofdkantoor in Soest plaats.

MBS Soest

MBS Soest produceert aan de Zuidergracht 52 een breed scala van op maat gemaakte specials. Hier produceren we trappen, bordessen, balkons, galerijen en andere speciaal producten. Vrijwel alle vormen en afmetingen kunnen hier geproduceerd worden, zolang het mogelijk is om de betonelementen te vervoeren en speciaal transport of schuinstellingen tot de mogelijkheden behoren.

MBS Emmen

In samenwerking met CBS Beton uit Wielsbeke (België) heeft MBS Beton in 2014 een productielocatie geopend in Emmen. Onder de naam MBS Emmen worden op deze productielocatie keerwanden en sleufsilowanden geproduceerd. De producten die in Emmen geproduceerd worden zijn met name bedoeld voor de noordelijke markt (Noord-Nederland en Noord-Duitsland).
​​​​​​

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op