Specials: MBS Specials

Trappen, bordessen, balkons, galerijen en speciale producten

Onze oplossingen

Home | MBS Hybrid Casco

9.0

Onze gemiddelde
​​​​​​​klantenbeoordeling!

over ons

Specials

MBS Specials produceert een breed scala aan betontrappen, zowel maatwerk als standaardtrappen. Voor het creatief ontwerpen, construeren, tot in detail uittekenen, produceren en op de bouwplaats leveren van alle soorten betontrappen ben je bij ons aan het juiste adres. Naast betontrappen levert MBS Specials prefab bloktreden, stapeltreden, bordessen, balkon- en galerijplaten, kolommen en bruggen en diverse andere prefab betonelementen. Wat voor prefab product je ook wenst, wij hebben de mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen met een betonproduct van hoge kwaliteit. 

Ontdek Meer

onze trots

Realisaties

Appartementencomplex "Résidence Gooiland"

Woonzorgcomplex "Het Voorthuis"

Zwembad "De Wiltsangh"

MBS Alphen aan den Rijn

Van ontwerp tot levering op de bouwplaats

Omdat elk bouwproject uniek is, worden alle geprefabriceerde onderdelen uitgetekend en berekend. De uitwerking van de detaillering van de betontrappen en andere prefab betonelementen wordt door MBS Specials zelf verzorgd. Maatwerk is de garantie voor een perfecte aansluiting op jouw individuele wensen. Je kunt ook kiezen voor een standaardtrap die snel en voordelig verkrijgbaar is. De productie van de betontrappen en overige prefab betonelementen vindt plaats op onze productielocatie in Soest.

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op