Infra

Infra

mbs Beton

Specialist in prefab beton
​​​​​​​voor de infrasector

De hoogwaardige keerwanden en betonplaten van MBS Beton worden veelvuldig toegepast binnen de infrasector. Onze keerwanden worden onder andere gebruikt voor het realiseren van een opslag, als grondkering en om hoogteverschillen op te vangen. De keerwanden en betonplaten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende maten en uitvoeringen. De vloerplaten en keerwanden zijn eventueel geschikt voor zwaar verkeer. Je geeft jouw project een unieke uitstraling met onze keerwanden met patroon en kleur en onze speciale structuurwanden. Ook kun je kiezen voor een vloerplaat met structuur. Wij denken graag met je mee en maatwerk is bij ons geen enkel probleem.
​​​​​​​
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw infra project?
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kan je contact met ons opnemen. Onze infra adviseurs helpen je graag verder.

Categorieën

Vragen, offertes of direct bestellen?

Vragen over producten of wens je een vrijblijvende offerte? Neem contact op met een van onze adviseurs die je graag verder helpen.

Oscar van Garderen

UT-GLD-NH-ZH (MIDDEN NL)
06-10015727
ovgarderen@mbsbeton.nl

Ger Verschuren

ZL-LB-NB (ZUID NL)
06-12918065
gverschuuren@mbsbeton.nl

 

Jan Welink

GR-FR-FL-DR-OV (NOORD NL)
06-10031866
jwelink@mbsbeton.nl

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op