Agri

Agri

mbs Beton

Specialist in prefab betonelementen voor de agri sector

Met de sleufsilowanden van MBS Beton realiseer je de sleufsilo die perfect past binnen jouw bedrijf.  Voor de verharding van jouw sleufsilo ben je bij MBS Beton eveneens aan het juiste adres. Onze vloerplaten worden tevens toegepast als erfverharding. Daarnaast zijn onze vloerplaten geschikt voor de aanleg van kavelpaden.
​​​​​​​
Vanuit het idee dat men binnen de agrarische sector niet op zoek is naar enkel een sleufsilo maar vraagt om een complete voeropslag heeft MBS Beton het totaalconcept op de markt gezet. Het totaalconcept bestaat uit duurzame sleufsilowanden, vloerplaten, stapelblokken,  RVS-afvoerputjes, waterputten en diverse goten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kun je contact met ons opnemen. Onze agrarische adviseurs helpen je graag verder.

Categorieën

Vragen, offertes of direct bestellen?

Vragen over producten of wens je een vrijblijvende offerte? Neem contact op met een van onze adviseurs die je graag verder helpen.

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op