Start van de bouw in Grootegast

Start bouw 14 woningen in Grootegast

MBS woningbouw

In samenwerking met Notebomer Surhuisterveen zijn we gestart met de bouw van 14 woningen aan de Brimeulaan in Grootegast. Het project omvat zowel rijwoningen als twee-onder-een-kapwoningen.

Voor dit project verzorgt de MBS Groep het volledige proces van engineering, productie, levering en de montage van de prefab casco’s. De begane grondvloeren zijn voorzien van een ribcassettevloer en voor de verdiepingsvloeren zijn kanaalplaten toegepast. Onze hoogwaardige wanden zijn voorzien van fabrieksmatig aangebrachte isolatie en ingestorte kozijnen/deuren. Deze woningen zijn goed geïsoleerd, energiezuinig en gasloos. De bouw verloopt voorspoedig en de verwachting is dat alle prefab casco's binnen 2,5 week gemonteerd zijn.

Bent u geïnteresseerd in aanvullende informatie over dit woningbouwproject of wilt u meer weten over ons prefab bouwsysteem? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs. We denken graag mee. 

Neem contact op

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op