Blok- en stapeltreden

Blok- en stapeltreden

mbs specials

Stapelbare elementen, maar verschuiving onmogelijk

Stapeltreden zijn losse elementen die stapelbaar zijn. Deze treden kunnen in blokvorm (bloktreden) of met een schuine voorzijde worden uitgevoerd. De oplegging bestaat uit metselwerk, stalen liggers of een gestabiliseerde ondergrond.
​​​​​​​
De traptreden kunnen gestapeld worden door ze gedeeltelijk over elkaar te schuiven maar ze kunnen ook gestapeld worden door een sponning in de trede aan te brengen waarin de volgende trede gelegd kan worden. Verschuiving is hierdoor onmogelijk. Alle traptreden worden bij MBS Specials snel en voordelig op maat gemaakt.

Technische details

Antislipstructuur

Als de traptreden buiten worden geplaatst, is het aan te raden om het loopvlak te voorzien van een antislipstructuur. Indien gewenst kunnen de traptreden in diverse betonkleuren uitgevoerd worden.

Het is mogelijk om het oppervlak van de trapelementen te voorzien van een antislipstructuur. Dit gebeurt door een structuurmat in de mal op te nemen. Onze standaard antislipstructuren zijn de wafelstructuur en de zandstraalstructuur. Overige structuren zijn op aanvraag mogelijk.

of bel 035-588 1888

Zandstraalstructuur

Wafelstructuur

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op