Keerwanden geleverd voor de Blanckenburgverbinding

Speciale keerwanden geleverd in Rotterdam

MBS Beton

Voor het project Blanckenburgverbinding in de Gemeente Rozenburg heeft BAAK uit de Gemeente Vlaardingen gekozen voor het toepassen van MBS keerwanden. BAAK heeft het grondwerk en de plaatsing van de keerwanden uitgevoerd. De vier opstellingen gebogen en rechte keerwanden sluiten aan op het kunstwerk ter hoogte van de Blanckenburgverbinding. Heros Kraanverhuur B.V. heeft het hijsen van de prefab betonelementen verzorgd. Na het plaatsen van de keerwanden zijn deze onderling met elkaar verbonden middels natte knopen.
​​​​​​​
In de sector Infra en Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) zijn keerwanden een veelgebruikte oplossing, met name voor het opvangen van hoogteverschillen. Bij MBS bieden we standaard- en maatwerkelementen aan. In combinatie met de grondwerkers en wegenbouwers luisteren we graag naar jouw wensen en bekijken we de mogelijkheden die er zijn. Neem vrijblijvend contact op via info@mbsbeton.nl of bel 035 588 18 39.

neem contact op

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op