Keerwanden geleverd in Maarssen

Keerwanden geleverd in Maarssen

MBS beton

We delen graag een recent project in Maarssen waar MBS Beton keerwanden heeft geleverd. Het hoogteverschil tussen de parkeerplaats en de aangrenzende woningen zijn opgevangen met keerwanden, trappen en een hellingbaan. Voor dit project heeft Bevanos B.V. het grondwerk uitgevoerd en de prefab elementen geplaatst.

Keerwanden zijn bijzonder geschikt om hoogteverschillen op te vangen. Bovendien bieden ze flexibiliteit in het creëren van afscheidingen en opslagruimte. Dit maakt keerwanden een veelzijdige en effectieve oplossing voor uiteenlopende toepassingen.

Onze keerwanden kunnen eenvoudig verplaatst worden en in de toekomst hergebruikt worden, dit in tegenstelling tot gestort beton. Deze eigenschap maakt onze losse keerwanden zeer geschikt voor flexibel gebruik en draagt bij aan duurzaamheid op de lange termijn.
​​​​​​​
Ben je geïnteresseerd in meer informatie over dit project? Of wil je meer weten over welke oplossingen wij jou kunnen bieden met onze keerwanden voor grondkering? Neem gerust contact op onze infra adviseur Oscar van Garderen (06 10 01 57 27). Hij helpt je graag verder! 

Contact

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op