Nieuwbouw appartementen Alphen aan den Rijn

Appartementencomplexen Alphen aan den Rijn

Hoogbouw

MBS Hoogbouw verzorgt bij de nieuwbouw appartementen in Alphen aan den Rijn de engineering en plaatsing van de prefab beton. Onze eigen productielocatie verzorgt alle prefab beton elementen.

In het centrum van Alphen aan den Rijn, aan de rand van Kerk en Zanen en nabij het station, ligt appartementengebouw Le Coupé. Een schitterend vormgegeven, modern gebouw van zeven woonlagen en een halfverdiepte stallingsgarage waar de privé-parkeerplaatsen en de bergingen zich bevinden. De 49 drie- en vierkamerappartementen beschikken over al het comfort dat u van een nieuwbouwwoning mag verwachten. De blikvanger van ieder appartement is een heerlijk zonnig, woningbreed terras.

MBS verzorgt de prefab beton voor L’ Arrivée Alpen aan den Rijn

Aan de rand van het centrum van Alphen aan den Rijn, in de woonwijk Kerk en Zanen en nabij het station, wordt een prachtig nieuw project gerealiseerd, project L’ Arrivée. Twee schitterend vormgegeven, moderne gebouwen van zeven woonlagen met in ieder gebouw 49 drie- en vierkamerappartementen. De appartementen zijn gelegen boven de halfverdiepte stallingsgarage waar de privé-parkeerplaatsen en de bergingen zich bevinden. De appartementen beschikken over al het comfort dat u van een nieuwbouwappartement mag verwachten. Elk appartement wordt standaard voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk. De blikvanger van ieder appartement is het heerlijk zonnige, woningbrede balkon, welke door de grote raampartij aan de ruime woonkamer wordt verbonden.

Foto's van MBS Cascobouw Le Coupé & L' Arrivée Alpen aan den Rijn

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op