Betontrap Geleverd voor TU Delft door MBS Specials

Betontrap geleverd voor TU Delft

MBS Specials

MBS Specials heeft in Delft een prachtige trap met fietsgoten gerealiseerd bij het gebouw Echo van Technische Universiteit (TU) Delft. Hierdoor kunnen de studenten gemakkelijk met hun fiets naar de fietsenberging.

MBS Specials produceert een breed scala aan betontrappen, zowel maatwerk als standaardtrappen. Voor het creatief ontwerpen, construeren, tot in detail uittekenen, produceren en op de bouwplaats leveren van alle soorten betontrappen ben je bij ons aan het juiste adres. Naast betontrappen levert MBS Specials prefab bloktreden, stapeltreden, bordessen, balkon- en galerijplaten, kolommen, bruggen en diverse andere prefab betonelementen. Wat voor prefab product je ook wenst, wij hebben de mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen met een betonproduct van hoge kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden​​​​​​​. We denken graag met je mee.

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op