Sleufsilo geleverd in zeijerveld

Sleufsilo geleverd in Zeijerveld

MBS BETON

Bij een agrarische klant uit Zeijerveld hebben wij sleufsilowanden geleverd. Hier is gekozen voor 2 verschillende typen keerwanden, 1 rij keerwanden met hak en 1 rij keerwanden zonder hak. Deze keerwanden zijn door 1 van onze transport partners geplaatst, zij hebben op dit gebied veel kennis in huis en zorgen dan ook dat dit vakkundig wordt gedaan. In samenwerking met de klant zorgen we dan dat de keerwanden op de juiste plek worden neergezet.

In de sleufsilo komt asfalt met RVS Duorasters voor de gescheiden afvoer van hemelwater en perssappen. Naast de RVS Duo rasters hebben wij ook een waterput geleverd voor de opvang van de perssappen. Zo wordt het complete plaatje opgeleverd en is de klant klaar voor het nieuwe seizoen.

Meer weten over onze toepassingen in de agrarische sector, neem dan hier een kijkje of neem contact op met onze agrarische adviseurs.

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op