365 woningen gerealiseerd in Appingedam

365 woningen gerealiseerd in Appingedam

MBS woningbouw

Nieuwe en toekomstbestendige woningen in Appingedam
In samenwerking met Nijhuis Bouw zetten wij ons in om het plan Opwierde in Appingedam te transformeren door sloop en nieuwbouw tot een aardbevingsbestendige woonwijk. De vernieuwde woningen zijn energiezuinig, goed geïsoleerd en gasloos (0-op-de-meter) en bieden meer wooncomfort en woonplezier.

Prefab casco's op maat
Voor dit project verzorgen wij de engineering, productie en levering van prefab betonnen casco’s. Deze zijn volledig op maat geprefabriceerd, voorzien van installaties, ingestorte kozijnen met HR-glas en fabrieksmatig aangebrachte PIR-isolatie. Hierdoor hoeven de woningen op de bouwplaats alleen nog maar geassembleerd te worden en monteren we per week maar liefst 7 casco’s inclusief de kap, trap, installaties en andere toebehoren. Zo wordt de wijk in een razendsnel tempo vernieuwd en bouwen we in totaal 365 woningen met toepassing van hoogwaardige prefab bouwmaterialen.

Prefabricage in Alphen aan den Rijn
Alle prefab casco's worden onder geconditioneerde omstandigheden geprefabriceerd in onze fabriek in Alphen aan den Rijn, waardoor de aannemer minder afhankelijk is van de weersomstandigheden en de kwaliteit van onze producten constanter is dan beton dat op een bouwplaats wordt gestort. Er is meer controle op het productieproces en het beton kan onder optimale omstandigheden gestort worden en uitharden. Eén van andere voordelen van voorfabricering is dat we sneller kunnen leveren en daarmee de bouwtijd verkorten. Tot slot wordt door het gebruik van prefab beton de geluidsoverlast op de bouwplaats vermindert. 

Trots op deze samenwerking!
We zijn trots op deze samenwerking waarbij we onze krachten bundelen en toekomstbestendige nieuwbouwwoningen realiseren voor de inwoners van Appingedam.

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op