20 woningen gerealiseerd in Dordrecht

20 woningen gerealiseerd in Dordrecht

MBS Woningbouw

20 moderne en energieneutrale woningen gerealiseerd in de 19e-eeuwse wijk van Dordrecht | Nieuwbouw Blikk
​​​​​​​
In samenwerking met Bouwonderneming Stout B.V. bouwen wij 20 grondgebonden woningen in de Gemeente Dordrecht, bestaande uit 16 eengezinswoningen en 4 herenhuizen. Dit project bevindt zich op de voormalige locatie van de bekende Dordtse Verblifa-blikfabriek aan het Oranjepark. Een unieke locatie aan de rand van de oude binnenstad van Dordrecht. Deze woningen zijn ontworpen door Arons en Gelauff Architecten en zijn geïnspireerd op de oude sheddaken van de blikfabriek. Een deel van de originele dakconstructie wordt geïntegreerd in een deel van de nieuwe woningen.

Onze bijdrage voor dit project omvat de engineering, productie, levering en de montage van de prefab beton casco’s. Deze zijn (deels) voorzien van fabrieksmatig aangebrachte PIR-isolatie en ingestorte kozijnen. De prefab onderdelen worden in onze fabriek in Alphen aan den Rijn geproduceerd en hoeven op de bouwplaats alleen nog maar geassembleerd te worden. Zo kunnen deze woningen in een korte tijd gerealiseerd worden.

Ben je geïnteresseerd in aanvullende informatie over dit project? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van prefab woningbouw? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande button.  We denken graag mee met jouw (bouw)project!

Neem Contact op

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op