Zero emission naar de bouw


Pultrum, Heijmans en de MBS Groep werken samen aan een duurzame toekomst! Samen zetten we in op emissie-vrij transport door alle verdiepingsvloeren elektrisch te vervoeren naar de bouwplaats in Westergouwe (Gouda), waar momenteel 30 eengezinswoningen worden gebouwd.



Dit initiatief zorgt niet alleen voor een aanzienlijke vermindering van CO2-uitstoot, maar ook voor minder geluidsoverlast. Door te kiezen voor elektrisch transport dragen we actief bij aan een schonere en stillere werkomgeving. 🚧

Zero emission naar de bouwplaats! 

We zijn trots op het bereiken van deze belangrijke mijlpaal binnen de Groene Vaart ⛵️, waarbij we aantonen dat innovatie en duurzaamheid goed samengaan in de bouw. Samen bouwen we aan een groenere toekomst!

Image description

De Groene Vaart

De MBS Groep ziet het als haar maatschappelijke verantwoordelijkheid om duurzaam te werken. Wilt u meer weten over de initiatieven die wij momenteel ondernemen? Klik op de link 🔗

Meer informatie

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op