42 duurzame en energieneutrale woningen gerealiseerd in Amersfoort Vathorst


In samenwerking met Heijmans bouwen wij in Amersfoort Vathorst 42 grondgebonden woningen, bestaande uit 4 vrijstaande woningen, 20 twee-onder-één-kapwoningen, 8 hoekwoningen en 10 tussenwoningen.  De woningen zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming op elke verdieping. Op het dak worden zonnepanelen aangebracht en de woningen worden gekoeld en verwarmd middels een warmte-koudesysteem. Zo bouwen wij energieneutrale en duurzame woningen in de nieuwe woonwijk “Bergenparkbuurt Op Stijl”.

Naamloos-117.jpgNaamloos-116.jpgNaamloos-111.jpg

42 grondgebonden woningen gerealiseerd in de Bergenparkbuurt Op Stijl te Amersfoort Vathorst.

Op de begane grond is een ribcassettevloer toegepast en voor de verdiepingsvloeren zijn er kanaalplaten gebruikt. De rijtjeswoningen zijn tevens voorzien van onze trapgatvloer, waarbij er sleuven geïntegreerd zijn in het prefab beton t.b.v. de installaties en een correcte aansluiting op de naastliggende kanaalplaten. Onze hoogwaardige prefab wanden zijn voorzien van ingestorte kozijnen. Onze bijdrage voor dit project omvat de engineering, productie, levering en montage van de prefab elementen. Op de bouw hoeven de prefab elementen enkel geassembleerd te worden, waardoor deze woningen in een hoog tempo gerealiseerd worden.

Ben je geïnteresseerd in aanvullende informatie over dit project? Of wil je meer weten over de prefab casco's van de MBS Groep? Neem gerust contact op via onderstaande link. 

Image description

Contact

Neem contact met ons op

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op