Keerwanden geleverd voor station Ede-Wageningen

Keerwanden geleverd voor station Ede-Wageningen

MBS BETON

In samenwerking met gemeente Ede en NS Stations vernieuwt ProRail het station van Ede-Wageningen. Voor dit project heeft de Gemeente Ede gekozen voor keerwanden van MBS. Deze keuze resulteerde in de realisatie van twee indrukwekkende opstellingen.

​​​​​​​De keerwanden fungeren als keermuur voor het talud, waarbij ze een hoogteverschil overbruggen naar een fietsbrug die over het spoor loopt. Voor de hoge opstelling langs het spoor is een 138 meter lange keerwand van 5 meter hoog geïnstalleerd, waarvan een deel is ontworpen met een in hoogte variërende bovenzijde. Aan de kerende zijde zijn schroefhulzen in de opstaande wand ingebracht, waaraan Geogrid is gemonteerd. Het hijswerk voor deze keerwanden werd uitgevoerd door Mammoet. Aan de andere zijde is een keerwand van 40 meter toegepast, met een hoogte van 3,5 meter en eveneens een in hoogte variërende bovenzijde. Op deze wand is een hekwerk bevestigd.

Keerwanden zijn bij uitstek geschikt om hoogteverschillen op te vangen. Bovendien bieden ze flexibiliteit in het creëren van afscheidingen en opslagruimte. Dit maakt keerwanden een veelzijdige en effectieve oplossing voor uiteenlopende toepassingen.

Bent je geïnteresseerd in aanvullende informatie over dit project? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van keerwanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@mbsbeton.nl of bel 035 588 18 39.

neem contact op

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op