Keerwanden geleverd te Gemeente Hoorn

Keerwanden geleverd te Gemeente Hoorn

MBS BETON

De eerste ladingen met keerwanden zijn onlangs geleverd te Gemeente Hoorn. De Markermeerdijken tussen Hoorn en Amsterdam beschermen de inwoners tegen overstromingen. Een inspectie van de dijken toonde aan dat grote delen van de Markermeerdijken niet voldoen aan de veiligheidsnormen tegen overstromingen. Om deze reden is het noodzakelijk om de dijken te versterken. De Alliantie Markermeerdijken is verantwoordelijk voor de versterking van de Markermeerdijken tussen Hoorn en Amsterdam. Naast het versterken van de dijken worden er bij Hoorn twee tewaterlaatplaatsen gerealiseerd. De tewaterlaatplaatsen – ‘Grote Waal’ en ‘Karperput’-  maken gebruik van de keerwanden van MBS. Het transport van de wanden is verzorgd door Bouwvervoer BV.

Bent je geïnteresseerd in aanvullende informatie over dit project? Of ben je op zoek naar prefab betonelementen? Neem dan vrijblijvend contact op via info@mbsbeton.nl of bel 035 588 18 39. Onze adviseurs voorzien je graag van een goed en passend advies.

neem contact op

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op