Keerwanden geleverd in Scheveningen

Keerwanden geleverd in Scheveningen

MBS BETON

Op de locatie van de gevangenis in Scheveningen wordt momenteel achter gesloten deuren intensief samengewerkt door diverse partijen. Tussen de nieuwe zorgpaviljoens wordt namelijk een mooie binnentuin aangelegd. MBS verzorgde de levering van keerwanden voor deze binnentuin. De coördinatie van dit project ligt in de handen van du Prie Bouw & Ontwikkeling. Donker Groep is verantwoordelijk voor de werkzaamheden met betrekking tot de binnentuin. Zij hebben in samenwerking met Van Wijngaarden Kraan en Transport de keerwanden geplaatst. Bouwvervoer BV verzorgde het transport van de betonelementen. Mede door de opstelling heeft dit project veel maatwerk. De sparingen in de opstelling worden voorzien van een hekwerk.
​​​​​​​
Ben je geïnteresseerd in aanvullende informatie over dit project of over welke oplossingen wij jou kunnen bieden met onze keerwanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee voor een passende oplossing.

neem contact op

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op