Keerwanden geleverd in Pijnacker-Nootdorp

Keerwanden geleverd in Pijnacker-Nootdorp

MBS Beton

Voor het project in Pijnacker-Nootdorp heeft MBS Beton de keerwanden geleverd in de kleur antraciet. Van der Sande heeft de keerwanden geplaatst, terwijl Bouwvervoer BV het transport heeft verzorgd.

Binnen de particuliere sector worden keerwanden vaak toegepast, vooral nu het mooie weer eraan komt en tuinprojecten weer in trek zijn. Of het nu gaat om het creëren van een zitkuil of het realiseren van een verhoogd terras, keerwanden zijn ideaal om de grond te keren. In samenwerking met hoveniers en grondwerkers bekijken we de wensen van de klant en streven we ernaar om samen iets moois te realiseren. MBS Beton biedt hierbij vrijblijvend advies. Wij zijn gespecialiseerd in de levering van keerwanden, zitranden, betonplaten, stapelblokken, poeren, waterputten, goten, deksels en andere prefab betonproducten.

Wil je meer informatie over onze producten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met onze adviseur, Oscar van Garderen, via 06 1001 57 27. We denken graag met jou mee.

Contact

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op