Keerwanden geleverd in Beuningen

Keerwanden geleverd in Beuningen

MBS Beton

Voor een project in de Gemeente Beuningen heeft MBS Beton keerwanden geleverd. Van Kempen Loonwerk en Grondverzet heeft de tuin aangelegd en de prefab elementen geplaatst.

Binnen de particuliere sector worden keerwanden met regelmaat toegepast. Deze zijn bijzonder geschikt voor het opvangen van een hoogteverschil, bijvoorbeeld wanneer de tuin lager ligt dan de begane grond van de woning. Met onze keerwanden kun je op eenvoudige wijze een verhoogd terras creëren. Maar ook als de grond gekeerd moet worden op de erfgrens, bij een kelderingang of een hellingbaan, zijn keerwanden bij uitstek hét product om toe te passen.

Bent u geïnteresseerd in aanvullende informatie over dit project of over welke oplossingen wij kunnen bieden met onze keerwanden van grondkering? Neem dan vrijblijvend contact op via info@mbsbeton.nl of bel 035 588 18 39. Onze adviseurs voorzien u graag van een goed en passend advies.

Neem Contact op

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op