Keerwanden geleverd in Almere

Keerwanden geleverd in Almere

MBS Beton

 We delen graag een recent project in Almere, waarbij MBS Beton keerwanden heeft geleverd op het hoogteverschil met de straat op te vangen. BOFA-INFRA heeft onze hoogwaardige keerwanden geplaatst en Bouwvervoer heeft het transport van de keerwanden verzorgd. Naast het traditionele 'betongrijs' zijn onze keerwanden ook beschikbaar in de kleur antraciet. Voor dit specifieke project hebben wij keerwanden geleverd in de kleur antraciet.

Binnen de particuliere sector worden vaak keerwanden toegepast. Deze zijn met name geschikt om in een tuin hoogteverschillen op te vangen. Als uw tuin bijvoorbeeld hoger ligt dan de openbare weg, kunt u op een eenvoudige wijze een verhoogd terras realiseren. Ook wanneer de grond gekeerd moet worden bij trappen of hellingbanen, zijn keerwanden bij uitstek het product om de grond te keren. Bent u geïnteresserd in aanvullende informatie over dit project? Of wilt u meer weten over de oplossingen die onze keerwanden bieden voor grondkering? Neem gerust contact op met onze adviseurs. Zij denken graag met u mee voor oplossing op maat. 

Contact

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op