Keerwanden en betonplaten geleverd in Den Haag

Keerwanden en betonplaten geleverd in Den Haag

MBS BETON

Op het Zuiderstrand in de Gemeente Den Haag heeft D.C. Boogaart BV een opstelling van keerwanden geplaatst en deze dichtgelegd met betonplaten. In samenwerking met onze realisaties onderzoeken we wat de beste en de voordeligste oplossing is voor elk project. Het transport van de keerwanden werd verzorgd door Bouwvervoer BV, waarmee we de benodigde logistieke ondersteuning konden bieden voor een vlotte uitvoering van dit project.

De keerwanden kunnen eenvoudig verplaatst en in de toekomst hergebruikt worden, in tegenstelling tot gestort beton. Deze eigenschap maakt onze losse keerwandelementen uitermate geschikt voor flexibel gebruik en draagt bij aan duurzaamheid op de lange termijn. Bovendien dragen ze bij aan de efficiëntie van mogelijke toekomstige projecten, waarbij hergebruik een duurzame en kostenbesparende oplossing biedt.

​​​​​​​Ben je geïnteresseerd in aanvullende informatie over dit project of over welke oplossingen wij jou kunnen bieden met onze keerwanden voor grondkering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met jou mee.

neem contact op

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op