MBS bouwt mee aan het biljoenbad te Velp

Nieuwbouw Zwembad Het Biljoenbad Velp

Utiliteitsbouw

Het prefab betoncasco zwembad in Velp is nagenoeg gereed. MBS Utiliteitsbouw verzorgt hier in opdracht van Vaessen de engineering, productie en montage van dit mooie ontwerp van Slangen en Koenis.

Project Biljoenbad te Velp

Op een prominente locatie aan de Reigerstraat in Velp wordt een uitnodigend en representatief zwembad gerealiseerd; een functioneel zwembad geschikt voor verschillende doelgroepen. De verenigingen krijgen een uitnodigende ruimte in het hart van de nieuwe zwemvoorziening. De personeelsruimten en kantoren zijn opgenomen in een functionele strook grenzend aan de entreehal/horeca.

De entree, het zwembad en de speelplaats liggen op een doorlopend platform dat zowel binnen als buiten dezelfde uitstraling kent. De dakpartij van het zwembad loopt door over het entreeplein om deze nog extra te benadrukken en bij het gebouw te betrekken. De compositie van open en gesloten geveldelen en de zichtbare houten constructie creëren een speels en warm aanzicht voor de bezoeker en passanten van het zwembad.
​​​​​​​
Zie voor meer informatie de website van Slangen en Koenis Architecten.

Foto's

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op