Keerwanden geleverd in kerkrade

Keerwanden geleverd in Kerkrade

MBS BETON

Keerwanden van MBS Beton zijn betonnen L elementen die voor vele doeleinden toepasbaar zijn. Zo zijn onze keerwanden ideaal als grond- of waterkerende element. Door het gewicht in combinatie met een relatief brede voet zorgen zij voor een stabiele basis bij de opvang van hoogteverschillen. Dit is reeds bij vele grondwerkers bekend.

Door één van onze klanten in Limburg is dit toegepast om van een relatief korte en sterk aflopende tuin een mooie voortuin met twee terrashoogten te maken. Het plaatje is compleet gemaakt met een opgang van antracieten traptreden voor het bereiken van de voordeur.

In het project is er gebruik gemaakt van keerwanden van diverse hoogtes en vaste hoeken. De keerwanden van het type CLF10GS dat hier gebruikt is, heeft in alle hoogtes een zelfde wanddikte, waardoor ze heel eenvoudig te combineren zijn. Het resultaat mag er zijn!  Het is nu aan de bewoner om de ontstane terrassen verder in te richten.

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op