83 woningen gerealiseerd in Noordwijk (2)

83 woningen gerealiseerd in Noordwijk (2)

MBS woningbouw

In Noordwijk bouwen wij momenteel, in samenwerking met Thunnissen, 83 grondgebonden woningen in de nieuwe woonwijk Offem Zuid. Deze woningen zijn ontworpen door Architecten Van Manen & Hoogeveen. 

Voor dit project heeft de MBS Groep de productie en levering van de woningscheidende toppen en de voor- en achtergevels. Deze gevels zijn voorzien van ingestorte kozijnen en fabrieksmatig aangebrachte isolatie dat strak aansluit op de elementen. We zijn trots op deze samenwerking en onze bijdrage aan dit mooie woningbouw project.

In aanvulling op tunnelbouw leveren wij prefab elementen voor de grondgebonden woningbouw en appartementenbouw. Dit alles in verschillende betondiktes en gewenste isolatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers, Gerard Menger of Peter de Jong, via info@mbsgroep.nl of bel naar +31 (0)35 588 18 88.
​​​​​​​

Neem contact op

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op