Aardbevingsbestendig bouwen in Appingedam


In opdracht van Nijhuis Noord realiseren wij 365 aardbevingsbestendige woningen in Appingedam. We transformeren het plan Opwierde tot een moderne en plezierige woonwijk door middel van sloop- en nieuwbouw. De nieuwe woningen zijn energiezuinig, gasloos en aardbevingsbestendig.

De betoncasco’s worden volledig op maat geproduceerd met ons innovatieve Prefab+ Systeem. Zo worden de prefab casco’s op onze productielocatie al voorzien van installaties, ingestorte kozijnen en fabrieksmatig aangebrachte isolatie. Op de bouw hoeven de casco’s alleen nog maar gemonteerd te worden, waardoor er in recordtempo gebouwd wordt. Gemiddeld worden er per week maar liefst 7 casco’s gemonteerd. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan het verminderen van het woningtekort, zelfs in bouwtechnisch lastige gebieden. Benieuwd? Bekijk de foto’s voor de voortgang van dit indrukwekkende project!

DJI_0047.jpgDJI_0042.jpgDJI_0036.jpgDJI_0018.jpg

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op