MBS Groep, productielocatie Soest is CSC Zilver gecertificeerd


Onze productie locatie in Soest, voornamelijk producerend voor MBS Specials, is CSC gecertificeerd.

Met een CSC-certificaat maken wij als producent voor onze afnemers zichtbaar én meetbaar dat onze producten en de grondstoffen die u daarvoor gebruikt van verantwoorde herkomst zijn. Het CSC-keurmerk is een vervolg op Beton Bewust, de standaard waarvan Kiwa in 2012 één van de initiatiefnemers was.  

Afgelopen week heeft Roel Balkenende, uit handen van de heer Richie Hilgersom van KIWA, het certificaat mogen ontvangen. Roy Diks van Diks Process Support, geheel rechts op de foto, heeft zich ingezet om te certificering tot een goed einde te brengen. 

CSC staat voor Concrete Sustainability Counsil en is een wereldwijd certificatiesysteem bedoelt om betonproducenten en klanten inzicht te geven in de wijze waarop de bedrijven milieuvriendelijk, maatschappelijk en economisch verantwoord presteren.

We feliciteren Roel en Roy van harte met dit bereikte resultaat waarmee we de kwaliteit van onze productieprocessen nog maar eens onderstrepen.

 

Kwaliteit en Certificaten

Het leveren van uitstekende kwaliteit in combinatie met de juiste dienstverlening en heldere communicatie staat bij de MBS Groep continu centraal.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op