Kom bij ons werken


Kom werken bij het leukste betonbedrijf van Nederland! 😃

Wil jij deel uitmaken van de MBS Groep? Dan is dit jouw kans! Op dit moment hebben we drie vacatures openstaan. 

Vacature 1 : Projectvoorbereider | Locatie: Rijssen of Klazienaveen

Als projectvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding van de engineering van projecten. Je bewaakt de planning, het budget en de voortgang. Verder regel je de inkoop van materiaal en onderaannemingen en bereid je de montagewerkzaamheden voor. Je bent een belangrijke schakel tussen klanten, leveranciers, onderaannemers, engineeringsbureaus en werkt nauw samen met collega projectvoorbereiders en projectleiders.

Projectvoorbereider | Locatie: Rijssen of Klazienaveen

Meer lezen over deze functie? Klik op de link!

Bekijk deze vacature

 

Vacature 2: Teamleider Productie | Locatie: Alphen aan den Rijn

Als teamleider ben jij de spil in het web op de afdeling waar vloeren en wanden worden geproduceerd. Je leidt een toegewijd team van ruim 30 ervaren medewerkers in onze productiefaciliteit in Alphen aan den Rijn, waar je de kans krijgt om met de nieuwste technologieën te werken. Samen met de productiemanager draag je zorg voor efficiëntie, innovatie en veiligheid op de werkvloer.

 

Teamleider Productie | Locatie: Alphen aan den Rijn

Meer lezen over deze functie? Klik op de link!

Bekijk deze vacature

Vacature 3: Kwaliteitscontroleur | Locatie: Alphen aan den Rijn 

Als kwaliteitscontroleur zorg je ervoor dat de prefab betonelementen voldoen aan de vereisten. Je voert kwaliteitscontroles uit op de naleving van productspecificaties, procedures en werkinstructies. Daarna analyseer en verwerk je de verzamelde gegevens in geautomatiseerde systemen en rapporteert de resultaten voor verdere opvolging. Verder draag je bij aan het verbeteren van de productkwaliteit, kwaliteitsprocessen en procedures door verbetervoorstellen aan te dragen.

 

Kwaliteitscontroleur | Locatie: Alphen aan den Rijn

Meer lezen over deze functie? Klik op de link!

Bekijk deze vacature

Solliciteren? 

Klik op de link bij de vacature om te solliciteren op de functie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze HR-Adviseur Caroline van der Meer via cvdmeer@mbsgroep.nl of bel naar +31 (0)35 588 18 88. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op