Bouwupdate 42 grondgebonden woningen Vathorst Op Stijl


In samenwerking met Heijmans bouwen wij 42 grondgebonden woningen in Amersfoort Vathorst, bestaande uit 4 vrijstaande woningen, 20 twee-onder-één-kapwoningen, 8 hoekwoningen en 10 tussenwoningen. De woningen zijn gasloos, goed geïsoleerd en voorzien van comfortabele vloerverwarming op elke verdieping. Op het dak worden zonnepanelen aangebracht en de woningen worden gekoeld en verwarmd middels een warmte-koudesysteem. Zo bouwen wij energieneutrale en duurzame woningen in de nieuwe woonwijk "Bergenparkbuurt Op Stijl". Faam Architects en Van Manen hebben het ontwerp van de woningen verzorgd. Bekijk de video hieronder voor een impressie van de bouw. 

42 grondgebonden woningen gerealiseerd in opdracht van Heijmans | Vathorst op Stijl |  Amersfoort

Op de begane grond is een ribcassettevloer toegepast en voor de verdiepingsvloeren zijn er kanaalplaten gebruikt. De rijtjeswoningen zijn tevens voorzien van onze trapgatvloer, waarbij er sleuven geïntegreerd zijn in het prefab beton t.b.v. de installaties en een correcte aansluiting op de naastliggende kanaalplaten. Onze hoogwaardige prefab wanden zijn voorzien van ingestorte kozijnen.

Onze bijdrage voor dit project omvat de engineering, productie, levering en montage van de prefab beton casco's. Op de bouw hoeven de prefab casco's enkel geassembleerd te worden, waardoor deze woningen in een hoog tempo gerealiseerd zijn. Een ander voordeel van de snelle installatie is dat het bouwafval wordt geminimaliseerd en de overlast op de bouwlocatie een stuk minder is. Bekijk de foto's hieronder voor een impressie van de bouw. 

DJI_0371.jpgDJI_0370.jpgDJI_0369.jpgDJI_0367.jpgDJI_0368.jpgDJI_0363.jpgDJI_0360.jpg

Bent u geïnteresseerd in aanvullende informatie over dit project? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van prefab woningbouw? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs via info@mbsgroep.nl of bel naar 035 588 18 88.

Image description

Ontdek onze realisaties

Ontdek onze recente realisaties via de button 'ontdek meer'. Met trots presenteren wij u onze succesvolle projecten.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op