Nieuwe en toekomstbestendige woningen in Appingedam


In samenwerking met aannemer Nijhuis zetten wij ons in om het plan Opwierde in Appingedam te transformeren door sloop en nieuwbouw tot een aardbevingsbestendige woonwijk. De vernieuwde woningen zijn energiezuinig, goed geïsoleerd en gasloos (0-op-de-meter) en bieden meer wooncomfort.

Voor dit project verzorgen wij de engineering, productie en levering van prefab casco’s. Deze zijn volledig op maat geprefabriceerd, voorzien van installaties, ingestorte kozijnen en fabrieksmatig aangebrachte isolatie. Hierdoor hoeven de woningen op de bouwplaats alleen nog maar geassembleerd te worden en monteren we per week maar liefst 7 casco’s inclusief de kap, trap, installaties en andere toebehoren. Zo wordt de wijk in een razendsnel tempo vernieuwd en bouwen we 365 woningen met toepassing van hoogwaardige prefab bouwmaterialen.We zijn trots op deze samenwerking waarbij we onze krachten bundelen en toekomstbestendige nieuwbouwwoningen realiseren voor de inwoners van Appingedam.

ID4A2089.jpgID4A2025-2.jpgID4A2065-Edit-2.jpg

365 nieuwe en toekomstbestendige Prefab+ Systeem woningen in Appingedam

Ben je geïnteresseerd in aanvullende informatie over dit project? Of wil je meer weten over de oplossingen die wij kunnen bieden met onze prefab betonnen casco's? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande link.

Contact

Neem gerust contact met ons op. We denken graag mee met jouw (bouw)project.

CONTACT

 

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op