Prefab elementen geleverd voor woongebouw "Van Rijn" in Ridderkerk


Bouwbedrijf Van Den Nieuwendijk Bouw realiseert momenteel het appartementencomplex “Van Rijn” in Ridderkerk. In dit moderne woongebouw komen in totaal 35 koopappartementen, verdeeld over vier woonlagen. Onze bijdrage voor dit project omvat de levering van o.a. de trappen, balkons, galerijen en de liftwanden.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de video!  

MBS Specials levert de prefab trappen, galerijen, liftwanden, balkons en dakplaten voor het  appartementencomplex "Van Rijn" in Ridderkerk. 

MBS Specials produceert een breed scala aan betontrappen, zowel maatwerk als standaardtrappen. Voor het creatief ontwerpen, construeren, tot in detail uittekenen, produceren en op de bouwplaats leveren van alle soorten betontrappen ben je bij ons aan het juiste adres. Naast betontrappen levert MBS Specials prefab bloktreden, stapeltreden, bordessen, balkon- en galerijplaten, kolommen en bruggen en diverse andere prefab betonelementen. Wat voor prefab product je ook wenst, wij hebben de mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen met een betonproduct van hoge kwaliteit. 

Benieuwd naar andere projecten? Bekijk al onze realisaties via de onderstaande link. 

 

Ontdek onze realisaties

Bekijk hier de meest recente realisaties van Specials, Woningbouw, Agri/Infra, Utiliteitsbouw en Hoogbouw.

ontdek meer

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op