Groen Kamperen: De revolutionaire rol van Permé platen op campings


Permé platen, bekend om hun waterdoorlatende eigenschappen, bieden een innovatieve oplossing voor de inrichting van duurzame en milieuvriendelijke campings. Deze platen kunnen worden gebruikt voor de aanleg van paden, parkeerplaatsen en terrassen, waarbij ze bijdragen aan de preventie van wateroverlast en erosie. Door hun open structuur laten ze regenwater door naar de ondergrond, wat de natuurlijke waterhuishouding ondersteunt en het risico op plassen en modder vermindert. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor campings, waar een goede afwatering essentieel is voor het comfort van de kampeerders en de bescherming van het terrein.

Permé Langsparkeerplaat
Permé Langsparkeerplaat

Daarnaast bieden Permé platen esthetische voordelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor ze kunnen worden afgestemd op de natuurlijke omgeving van de camping of kunnen worden gebruikt om bepaalde gebieden visueel te onderscheiden. Hun duurzaamheid en onderhoudsgemak zijn ook belangrijke voordelen voor campingbeheerders, die op zoek zijn naar langdurige en kosteneffectieve oplossingen voor hun infrastructuur.

Dankzij de verschillende opvulmogelijkheden met bijvoorbeeld zand en graszaad of gekleurde granulaten oogt een terrein met onze PERMÉ-Parkeerplaten mooi enkunt u kiezen voor een uitstraling die aansluit bij de omgeving.

Verschillende opvulmogelijkheden met bijvoorbeeld zand en graszaad of gekleurde granulaten.
Verschillende opvulmogelijkheden met bijvoorbeeld zand en graszaad of gekleurde granulaten.

In de context van campings kunnen Permé platen bijdragen aan de realisatie van 'groene' campings, die steeds populairder worden bij milieubewuste kampeerders. Door het gebruik van deze ecologisch verantwoorde bouwmaterialen kunnen campingeigenaren niet alleen hun impact op het milieu verminderen, maar ook een unieke en aantrekkelijke kampeerervaring bieden.

Permé parkeerplaten
Permé parkeerplaten

Onze PERMÉ-Parkeerplaten zijn voor zware belastingen ontwikkeld met focus op een lange levensduur.

De sparingen in de PERMÉ-Parkeerplaten zijn circa 70x70 mm. De betonranden aan de bovenzijden zijn afgerond uitgevoerd met een radius. Het eindresultaat is uitstekend beloopbaar voor voetgangers.

Voor een uitgebreide behandeling van dit onderwerp, inclusief specifieke case studies, installatieprocessen, onderhoudsinstructies, en de langetermijnvoordelen van het gebruik van Permé platen op campings, kan u bijgaande uitgebreide gids raadplegen. 

Voor vragen en of bestellingen kan u zich rechtstreeks wenden tot MBS Beton via tel nummer: +31 (0)35 588 18 39

Bekijk de brochre

 

Permé platen

mbs Beton

Bezoek de website

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op