35 sociale huurwoningen gerealiseerd in Utrecht Rijnvliet


De MBS Groep en Kelderman Bouw hebben, in opdracht van Woningcorporatie Bo-Ex, 35 eengezinswoningen gerealiseerd in de wijk Rijnvliet West. Onze bijdrage aan de bouw van deze grondgebonden woningen omvatte de levering van ribben- en kanaalplaatvloeren, toppen, gevels met stelkozijnen inclusief gerecyclede InSus isolatie en binnenwanden met elektravoorzieningen. Het ontwerp van deze woningen is verzorgd door CRKL Architecten.

De prefab betonnen casco’s zijn duurzaam geproduceerd, geleverd en gemonteerd door de MBS Groep. Doordat de woningen in beton gebouwd zijn, verloopt het bouwtraject snel. Wekelijks zijn er zes casco’s geleverd én gemonteerd. Zo hebben wij in samenwerking met Kelderman Bouw in een korte periode 35 energieneutrale woningen gerealiseerd.

Dit project is een mooi voorbeeld van onze inzet om het woningtekort te verminderen, waarbij we sociale huurwoningen bouwen, specifiek ontworpen voor gezinnen. #HelpHuizenBouwen

Bekijk de video om een impressie te krijgen van de bouw!
DJI_0091.jpgDJI_0087.jpgDJI_0083.jpgDJI_0081.jpgDJI_0098.jpgDJI_0097.jpgDJI_0095.jpg

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op