Thunnissen op bedrijfsbezoek bij de MBS Groep in Alphen aan den Rijn


Afgelopen donderdag mochten we 26 medewerkers van aannemer Thunnissen Bouw verwelkomen in onze productiefaciliteit in Alphen aan den Rijn. Een uitvoerdersoverleg, boeiende presentaties en een rondleiding door onze fabriek stonden op het programma.

Tijdens dit bedrijfsbezoek hebben we de medewerkers van Thunnissen meegenomen in ons productieproces van prefab betonnen casco's. In samenwerking met Thunnissen hebben we al meerdere succesvolle projecten mogen realiseren, waarbij de hoogwaardige prefab betonnen casco's van de MBS Groep zijn toegepast.

Thunnissen is een eigentijdse ontwikkelende aannemer met full service aanpak. Bijzonder, betaalbaar en functioneel vastgoed realiseren. Daar draait het om. Altijd met hetzelfde doel: opdrachtgevers de service en meerwaarde bieden die zij verwachten - en die dus beslissend is. Met tevreden gebruikers als eindresultaat. Uiteraard dragen wij hier bij de MBS Groep graag aan bij.

Thunnissen, bedankt voor jullie bezoek! Met veel plezier hebben we jullie een kijkje achter de schermen gegeven in onze nieuwe productielocatie. We blikken terug op een geslaagde middag waarin we niet alleen waardevolle inzichten deelden, maar ook inspiratie opdeden. Speciale dank aan de (hoofd)uitvoerders en voormannen van Thunnissen voor jullie aanwezigheid en belangstelling in de MBS Groep.

Ook interesse in een bedrijfsbezoek bij onze productiefaciliteit in Alphen aan den Rijn? Neem gerust contact met ons op. 

#PrefabBeton #PrefabCasco #MBS #Woningbouw #AlphenAanDenRijn

WhatsApp Image 2024-01-25 at 17.22.43 (1).jpgWhatsApp Image 2024-01-25 at 17.22.41.jpgWhatsApp Image 2024-01-25 at 16.56.00.jpgWhatsApp Image 2024-01-25 at 16.56.02.jpgWhatsApp Image 2024-01-25 at 17.22.43.jpegWhatsApp Image 2024-01-25 at 17.56.23.jpeg
Video: In samenwerking met aannemer Thunnissen bouwen we 70 woningen en 22…

Video: In samenwerking met aannemer Thunnissen bouwen we 70 woningen en 22…

In samenwerking met aannemer Thunnissen bouwen we 70 woningen en 22 appartementen in Maassluis. Onze bijdrage omvat de productie en levering van de toppen en…

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op