Versnel je bouwproces met 40% dankzij prefab beton casco's


"Versnel Je bouwproces met 40% dankzij prefab beton casco's"

In de hedendaagse snel evoluerende bouwsector is efficiëntie koning. Elke methode die tijd- en kostenbesparingen kan bieden, wordt met open armen ontvangen. Een van die methoden is het gebruik van prefab beton casco's, een innovatie die beweert de bouwtijd op de bouwplaats met maar liefst 40% te kunnen verminderen.

Prefab beton casco's zijn in een gecontroleerde omgeving geproduceerde concrete componenten die naar de bouwplaats worden vervoerd om daar in elkaar gezet te worden. Het belangrijkste voordeel van deze methode is de tot wel 40% snellere bouwtijd. Maar hoe werkt dat precies? Bezoek bijgaande webpagina voor de details.

Voor aannemers die op zoek zijn naar manieren om hun efficiëntie op de bouwplaats te verhogen, kunnen prefab beton casco's de oplossing zijn. Met een tijdswinst van 40% kunnen projecten sneller worden afgerond, wat leidt tot besparingen in zowel tijd als kosten.

8 woningen gerealiseerd in Zevenhuizen

8 woningen gerealiseerd in Zevenhuizen

8 woningen gerealiseerd in Zevenhuizen MBS Woningbouw In opdracht van bouwbedrijf Notebomer realiseren wij 8 betonnen casco's in Zevenhuizen...

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op