Open bouwplaats 35 huurwoningen Rijnvliet Utrecht


 In Utrecht Leidsche Rijn vond 21 november de Open Bouwplaats plaats, waarbij we samen met Kelderman Groep uit Ede bezig zijn met de realisatie van 35 huurwoningen voor Woningcorporatie Bo-Ex. Belangstellenden kregen een uitgebreide rondleiding op de bouwplaats door collega's Peter de Jong en Gerard Menger. Wat opviel was o.a. geen materiaal verspilling en allerlei rondslingerende verpakking materiaal op de bouwplaats. Net zoals de keurige montage en afwerking van de casco's en fabrieksmatige wijze van het aanbrengen van de recyclebare isolatie wat strak aansluit op de prefab betonelementen.

Voor dit project leveren wij ribben- en kanaalplaatvloeren, gevels met stelkozijnen inclusief hergebruikte InSus isolatie en binnenwanden met elektravoorzieningen. Tevens is de montageservice ook verzorgd door MBS. Met deze Open Bouwplaats willen we belangstellenden de gelegenheid geven om een kijkje te nemen op de bouwplaats. De ochtend werd afgesloten met een heerlijke lunch inclusief een verse kop erwtensoep. Het was een interessante ochtend in Utrecht!

open-bouw-bewerkt3.jpgIMG_3173.jpgIMG_3154.jpg

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op