KUDO Bouw en de MBS groep kondigen een strategische alliantie aan.


 KUDO Bouw en de MBS groep kondigen een strategische alliantie aan.

VEENENDAAL, 14 november 2023

De MBS Groep, de specialist in prefabbeton oplossingen uit Soest, KUDO Bouw, ontwikkelaar en bouwer uit Veenendaal, kondigen vandaag een strategische alliantie aan met betrekking tot de prefab betonactiviteiten van KUDO Bouw. Per 1 januari 2024 zal de MBS groep namelijk de prefab beton productie van de projecten van KUDO Bouw overnemen.

Deze strategische stap stelt de MBS Groep nog beter in staat aanzienlijke efficiëntieverbeteringen, in lijn met de toewijding van de MBS Groep aan duurzame ontwikkeling van grondgebonden woningen, appartementen en hoogbouw en haar bereik op de Nederlandse markt uit te breiden.

Voor KUDO Bouw betekent de samenwerking dat men kan meeliften op de innovatieve ontwikkelingen van de MBS Groep en zich daarnaast weer volledig kan focussen op de bouw en ontwikkeling van de vele projecten in Midden Nederland. De medewerkers die werkzaam waren in de prefab beton fabriek van KUDO Bouw zullen ingezet worden in de bouw van de in portefeuille zijnde projecten.

Over KUDO Bouw

KUDO Bouw heeft naam gemaakt als ontwikkelaar en bouwer van woningbouw projecten in Midden Nederland. Het continu streven naar kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staat dan ook hoog in het vaandel bij KUDO Bouw. Met een geschiedenis van vele regionale ontwikkelingen met hoge klanttevredenheid is men gedreven om de regionale vraag naar meer woningbouw in te vullen.

Over de MBS Groep

De MBS Groep staat al meer dan 20 jaar aan de top van engineering en bouwinnovatie. De MBS Groep staat bekend om haar productie van prefab betoncasco’s voor robuuste en duurzame woning- hoog en utiliteitsbouw en heeft talloze spraakmakende projecten opgeleverd in verschillende sectoren. De aandacht van het bedrijf voor kwaliteit, veiligheid en milieu duurzaamheid is onwrikbaar, en wordt zeer gewaardeerd door de markt.

Een toekomst gebouwd op stevige grond

"We zijn verheugd om een langdurige samenwerking aan te gaan met KUDO Bouw en samen slimme , betaalbare woningen te ontwikkelen en bouwen", zegt Michel Uildriks; CEO van de MBS Groep. "Met de MBS Groep als veelzijdige prefab beton partner halen we kennis en ervaring in het prefab bouwen binnen. Dat gaat ons helpen om ook in de toekomst woningen van hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs te kunnen blijven bieden aan onze klanten”, zegt Frank van Woerden; DGA van KUDO Bouw.

Voor meer informatie over de overname, of om meer te weten te komen over de MBS Groep en haar diensten, kunt u contact opnemen met:

Victor Woesthuis | MBS Groep                 vwoesthuis@mbsgroep.nl
Marketing Manager                                      www.mbsgroep.nl

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op