Prefabbeurs Brabanthallen Den Bosch 10 – 12 oktDe MBS Groep nodigt u van harte uit voor de Prefabbeurs,10 tot en met 12 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch.

Van 10 tot en met 12 oktober vind in de Brabanthallen te Den Bosch de Prefabbeurs plaats. De MBS Groep zal hierbij aanwezig zijn in Hal 1 stand nummer D058.

Om u als gewaardeerde relatie de gelegenheid te geven ons te bezoeken en kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen binnen de MBS Groep, dé specialist in prefab beton, treft u hierbij een registratie link aan. De normale kosten van € 50,- voor een entree kaart nemen wij graag voor onze rekening.

Volg deze link en schrijf u in. We zien u op de beursvloer in hal 1, stand nummer D058.

Tijdens de beurs zal de nieuwe software tool GeoFrame worden gelanceerd, een software module waarmee online een bibliotheek van geoptimaliseerde casco’s beschikbaar wordt gesteld aan de (ontwikkelende) aannemer.Kom langs op de stand en ontdek deze nieuwe innovatieve manier om het bouwproces te versnellen en meer visueel inzichtelijk te maken.Gebruik deze link voor uw registratie.

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op