Persbericht: Betaalbare oplossingen voor studio’s en appartementen met MBS Hybrid Casco systeemRijssen, Nederland – MBS Hybrid Casco introduceert betaalbare oplossingen voor studio’s en appartementen in projecten tot 4 bouwlagen. Het systeem maakt droog, schoon en efficiënt bouwen mogelijk met minder overlast voor de omgeving en een korte bouwtijd.

In samenwerking met MBS Specials biedt het bedrijf ook prefab (voorzet) gevels aan, waardoor steigerloos bouwen mogelijk wordt. MBS Hybrid Casco levert een scala aan wanddiktes (100, 120, 150, 180, 200, 250 mm) en geïsoleerde oplossingen voor wanden af fabriek, waardoor het breed inzetbaar is bij gestapelde bouw.

“We zien een groeiende vraag naar duurzame, droge bouwmethodes met minder mensen op de bouwlocatie en minder CO2-uitstoot”, zegt een Gerard Menger, Senior Accountmanager, van MBS. “Ontwikkelaars en bouwbedrijven zijn op zoek naar een partner die kan meedenken en oplossingen kan aanreiken op het gebied van duurzaamheid, droge bouwmethodes en minder bewegingen op de bouwlocatie.”

Het MBS Hybrid Casco systeem maakt gebruik van beton voor een snellere bouwmethode en goede luchtdichtheid. “Beton vormt het hart van de bouw”, aldus Gerard.

Naast het MBS Hybrid Casco systeem biedt MBS Specials ook kennis en expertise op het gebied van balkons en galerijen, waardoor het bedrijf een one-stop-shopping principe biedt. Een vloerplaat met balkonplaat die is aangestort naar de bouw is een andere oplossing die het bedrijf aanbiedt.

MBS heeft eigen BIM-engineers die kunnen meedenken in het totale proces van ontwikkelen van het gebouw tot uitvoering en detailplanning. Hierdoor kan het bedrijf vooraf meedenken over betaalbare ideeën betreffende energiezuinige en duurzame appartementen en studio’s voor iedereen.

Over MBS Hybrid CascoMBS Hybrid Casco biedt betaalbare oplossingen voor studio’s en appartementen in projecten tot 4 bouwlagen. Het systeem maakt droog, schoon en efficiënt bouwen mogelijk met minder overlast voor de omgeving en een korte bouwtijd. Naast het systeem biedt MBS Specials ook kennis en expertise op het gebied van balkons en galerijen, en eigen BIM-engineers die kunnen meedenken in het hele bouwproces.

Voor meer informatie, neem contact op met:MBS Hybrid Casco BVAdres: Ambachtstraat 11, 7461 TP te RijssenTelefoon: +31 (0)35 588 18 88E-mail: info@mbshybridcasco.comWebsite: www.mbshybridcasco.com

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op