Open BouwplaatsAannemer, architect, woningbouwvereniging of toeleverancier voor de bouw?Inspiratie opdoen over prefabbeton toepassingen in de woningbouw?Zelf ervaren hoe het is om in één dag een woning te bouwen?

Bezoek de Open Bouwplaats van MBS Hybrid Casco!

Op 21 november aanstaande organiseert MBS Hybrid Casco de mogelijkheid om een rondleiding bij te wonen op één van onze de bouwplaatsen.

In samenspraak met Kelderman Bouw BV uit Ede, die voor de Utrechtse woningcorporatie Bo-Ex, deze woningen bouwt, nodigen wij jullie van harte uit om te komen kijken.Gezamenlijk nemen wij jullie graag mee om te zien hoe hier van A tot Z een bouwtraject wordt doorlopen.

Vanaf het ontwerp, de productie, de levering tot de montage van de 35 prefab betonnen casco’s voor het project “35 huurwoningen Rijnvliet te Utrecht”, zie je prefab casco’s toepassingen in de praktijk. In dit project treft u ribben-en kanaalplaatvloeren, gevels met luchtdicht ingestorte kozijnen en gevelisolatie, binnenwanden met elektravoorzieningen en de montageservice geleverd door MBS Hybrid Casco, aan.

De bouwplaats bezoeken en een rondleiding meemaken? Schrijf u in via bijgaande link.

Van Harte Welkom

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op