LIVE WEBINAR ‘Het nieuwe bouwen’Bekijk hier de live webinar!

Starttijd 11.30.


Heeft u vragen tijdens het Live Webinar? Gebruik dan onderstaande chatfunctie of mail uw vraag naar info@mbshybridcasco.nl. Al uw vragen worden live behandeld in de studio.


Uit en thuis in slechts 40 dagen, dat is het nieuwe bouwen!

Op 13 april jl. hebben Nijhuis Noord, Van Losser Installatiegroep en MBS Hybrid Casco de live webinar: Het nieuwe bouwen, van project naar product gepresenteerd.

In deze webinar vertelde bovenstaande partijen over de samenwerking die is ontstaan n.a.v. het project Haerenkwartier Oosterwolde. Hier worden op uitzonderlijke wijze 126 woningen gesloopt en weer opgebouwd. Zo bouwen we in één dag een wind en waterdicht casco huis incl. vloeren, binnenwanden en kap. En zijn bewoners getuige van de bouw van hun nieuwe woning in dezelfde buurt waar ze al jaren met veel plezier wonen.

Benieuwd naar de ervaringen bij het bouwen in zo’n rap tempo? In 1,5 uur nemen aannemer, installateur en cascoleverancier u mee van project naar product, is er ruimte voor vragen en gaan we dieper in op de toekomst van de bouw.

Sprekers waren o.a. Klaas Hoogsteen en Dirk de Valk van Nijhuis Bouw BV;Tjalle Bulten, Van Losser prefab;Chris Wijnhoud, Vidalco;Gerard Menger en Stefan Hemel spreken namens MBS Hybrid Casco.

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op