De Nieuwe Standaard in grondgebonden prefabbeton casco’sHet bouwen van woningen in fabrieken is een snelgroeiende trend in de bouwsector. Een van de belangrijkste spelers op dit gebied is MBS Hybrid Casco, die klantgedreven grondgebonden prefabbeton casco’s produceert.

Wat zijn prefabbeton casco’s?

Prefabbeton casco’s zijn de constructieve binnenschil van woningen, die geprefabriceerd worden in een fabriek en vervolgens naar de bouwplaats worden vervoerd voor montage. Dit proces biedt vele voordelen ten opzichte van traditioneel bouwen, zoals kortere bouwtijden en minder afhankelijkheid van weersomstandigheden. De uitsparingen voor deuren en kozijnen worden reeds tijdens het productieproces voorzien. Plaatsen van kozijnen met hoogwaardig geïsoleerd glas is een optie, evenals het reeds in de fabriek aanbrengen van isolatiemateriaal. Op de bouwplaats dienen dan (alleen) nog buitengevels worden aangebracht.

Waarom kiezen voor MBS Hybrid Casco?

MBS Hybrid Casco onderscheidt zich door hun klantgedreven aanpak. Zij werken nauw samen met de klant om ervoor te zorgen dat elke woning volledig voldoet aan de wensen en behoeften van de klant. Daarnaast maken zij gebruik van duurzame materialen en innovatieve technologieën om energiezuinige woningen te produceren.

Voordelen van MBS Hybrid Casco

  • Kortere bouwtijden
  • Klantgedreven aanpak
  • Duurzame materialen
  • Energiezuinige woningen

Waarom kiezen voor MBS Hybrid Casco?

In vergelijking biedt MBS Hybrid Casco een unieke combinatie van klantgerichtheid, duurzaamheid en innovatie. Dit maakt hen de ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar moderne, energiezuinige prefabbeton casco’s.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een prefabbeton casco die volledig voldoet aan jouw wensen en behoeften, dan is MBS Hybrid Casco de perfecte keuze. Met hun klantgedreven aanpak, duurzame materialen en innovatieve technologieën zetten zij de nieuwe standaard in fabriekswoningen.

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op