Content Marketeer


Binnen de marketing van de MBS Groep zijn we volop bezig onze zichtbaarheid te vergroten. Er staan een groot aantal projecten op stapel, van nieuwe websites tot een Employer Branding traject, waar we onze schouders onderzetten. Binnen het marketing team is ruimte voor een Content marketeer die er eer uit haalt onze projecten zichtbaar te maken op de verschillende media kanalen.

Even voorstellen

Als MBS Groep leveren we prefab betonoplossingen en zijn we een belangrijke speler in de Nederlandse bouwwereld. Van origine zijn we een familiebedrijf en terwijl we enorm zijn gegroeid sinds de oprichting in 2000, is de echte familiesfeer altijd overeind gebleven. Voor de locatie Rijssen of Soest, afhankelijk van jouw woonplek, komen we graag in contact met een enthousiaste nieuwe collega binnen het marketing team.

Jouw taken

Als Content Marketeer speel je een sleutelrol in de ondersteuning van de marketinginspanningen van ons bedrijf en help je het merk MBS Groep op de Nederlandse markt te promoten. Je werkt nauw samen met de Marketingmanager.

Jouw takenpakket bestaat uit:

 • Assisteren bij de ontwikkeling en uitvoering van marketingcampagnes en -strategieën.
 • Het zelfstandig editen en publiceren van video en fotocontent voor onze SoMe kanalen
 • Het creëren en bewerken van marketingmateriaal, zoals blog posts en social media content.
 • Samenwerken met het verkoopteam om hun inspanningen te ondersteunen en te zorgen voor consistente berichtgeving.
 • Het ondersteunen bij evenementen, zoals beurzen en product lanceringen

Jouw profiel

 • 0 - 2 jaar ervaring in een marketingfunctie, bij voorkeur in de bouw of aanverwante industrie
 • Het vermogen om creatief te denken en met innovatieve en effectieve oplossingen te komen voor uitdagingen en problemen.
 • De software tools van Adobe, inclusief Premiere Pro, zijn jouw dagelijkse gereedschappen.
 • Uitstekende schriftelijke en verbale communicatievaardigheden in het Nederlands.
 • Sterke aandacht voor detail en het vermogen om te multitasken en te werken met korte deadlines.
 • Het vermogen om zelfstandig en in teamverband te werken.
 • Interesse in en kennis van de “bouwwereld” is een voordeel.

Dit bieden we jou

Werken voor MBS Groep betekent zekerheid, duidelijkheid en continuïteit. We bieden aanvankelijk een jaarcontract en dat zetten we graag om in een vast contract wanneer de klik wederzijds is.

 • Het salaris is competitief en afhankelijk van je ervaring. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld, van je pensioen tot een collectieve zorgverzekering met een gunstige premie. Je kunt deelnemen aan een fietsplan.
 • Wil je verder groeien? Wij bieden jou alles wat je daarvoor nodig hebt. Misschien is je volgende ambitie om marketing manager te worden. Misschien wil je je verdiepen in een specifiek vakgebied. Het is allemaal bespreekbaar.
 • De werksfeer wordt door onze werknemers zelf geroemd. “Iedereen staat voor je klaar. Altijd ruimte voor een geintje. Serieus, professioneel en altijd prettig werken”.

Let’s meet!

Wij gaan nu stoppen met ‘praten’. We zijn vooral benieuwd naar jou. Ben je enthousiast geworden door wat je leest en zie je onze samenwerking helemaal zitten? Reageer dan meteen! Stuur je motivatiebrief en cv naar jobs@mbsgroep.nl. Twijfel je nog over sommige aspecten, misschien of jouw profiel/werkervaring aansluit bij wat we vragen? Dat mag natuurlijk. Neem gerust contact op met onze marketing manager Victor Woesthuis, vwoesthuis@mbsgroep.nl, 06- 53 28 59 11. Uiteraard vind je meer informatie over werken bij MBS terug op onze website: www.mbs-groep.nl. We hopen elkaar snel te ontmoeten.

Organisatie MBS Groep

Werken bij de MBS Groep betekent kansen, groei en ambitie. MBS biedt jou de kans om je vakkennis te vergroten! Jij kunt ons helpen om nog verder te groeien! MBS Groep is dé partner in de prefab betonbouw. Met zes vestigingen (waarvan twee productielocaties met eigen betoncentrales) bieden we vele toepassingsmogelijkheden van prefab beton, en daar zijn we trots op. Innovatief denken, samenwerking en respect voor elkaar vinden we belangrijk bij MBS.

Meest Recente Posts

Blog

In de kijker

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Download de mbs brochure

Meer weten?
​​​​​​​Lees onze brochure!

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of services? Onze klantenservice helpt u met plezier verder!

Neem contact met ons op